Tämä on sarja(kuva)blogi, joka kertoo kateellisen harhaisia? käsityksiäni ympärillä olevasta maailmasta, hieman elämästäni ja joistakin kirjoista.

Aloitin bloggaamisen Vuodatus.netissä 2008. Vuodatus.net romahti kesällä 2012 ja blogistani hävisi 596 (sarja)kuvaa. Päätin jatkaa täällä. (Sarja)kuvat 2008 – kesäkuu 2012 löytyvät osoittain Vuodatus.netistä. Eivät kaikki, sillä olen onnistunut palauttamaan Vuodatukseen vain 256 kuvaa, vielä puuttuu 340, mutta se ei vain onnistu – Vuodatuksesta johtuvista syistä.

Jos jostain kumman syystä pidit, niin kalenterin alla, oikealla reunalla on Tuipalin Facebook – “tykkää” nappi.

Laajakaistaa ja mokkula

Joulun aikoihin kovasti taistelin DNA:n kanssa laajakaistan toimivuudesta. Pääsiäisen aikoihin totesin hävinneeni sen taistelun ja päätin vaihtaa lankapuhelimen laajakaistan mokkulaan. Eikun Dna -liikeeseen. Suunnilleen samanhintaisen kehnosti toimivan liittymän vaihto toiseen, mikä ehkä toimii, kesti olettamani viiden minuutin sijasta kolme varttia ja soittaa piti varmaan toimitusjohtajalle asti. Mutta onnistuihan se ja kaveri oli ihan asiallinen.

Eikun kotiin ja mokkulaa kokeilemaan, hieman oli siinäkin.

Mokkula alkoi sitten kuitenkin toimimaan kohtuu hyvin, osoittaen mihin lie? Toivotaan, että kohtuu toiminta jatkuu jatkossakin kohtuullisena.

Puhelinlinjamme laajakaistaongelmat johtuvat siitä, että yhteys toimii tai ei toimi, mahdollisuus kumpaankin on ollut tarkasti sanoen noin fifty-sixty.