Tämä on sarja(kuva)blogi, joka kertoo kateellisen harhaisia? käsityksiäni ympärillä olevasta maailmasta, hieman elämästäni ja joistakin kirjoista.

Aloitin bloggaamisen Vuodatus.netissä 2008. Vuodatus.net romahti kesällä 2012 ja blogistani hävisi 596 (sarja)kuvaa. Päätin jatkaa täällä. (Sarja)kuvat 2008 – kesäkuu 2012 löytyvät osoittain Vuodatus.netistä. Eivät kaikki, sillä olen onnistunut palauttamaan Vuodatukseen vain 256 kuvaa, vielä puuttuu 340, mutta se ei vain onnistu – Vuodatuksesta johtuvista syistä.

Jos jostain kumman syystä pidit, niin kalenterin alla, oikealla reunalla on Tuipalin Facebook – “tykkää” nappi.

Saimaalla kesällä, 3/n, puskaparkki

Rantasalmen vierasvenetouhuja olen aiemminkin haukkunut. Kirkonkylästä ei ole vuosiin löytänyt luvattuja palveluita ja Mustalahti on ollut remontissa kolmisen vuotta. Nyt päätimme käydä katsomassa mikä on Mustalahden tilanne. Netistä ei löytynyt mitään tietoja vierasvenepaikoista. Mutta ajoin kuitenkin katsomaan. Olihan siellä uusi laituri, josta noin 50 metriä vierasveneille varattua, uusi vesivessa ja laiturilla sekä vesi että sähköpisteet. Kolme vuorokautta saa olla ilmaiseksi ja jos sähköä haluaa, niin sen voi tilata arkisin, virka-aikana. Kirkolle on kolme ja puoli kilometriä ja muutama pyörä on laiturilla vuokrattavana.