Tämä on sarja(kuva)blogi, joka kertoo kateellisen harhaisia? käsityksiäni ympärillä olevasta maailmasta, hieman elämästäni ja joistakin kirjoista.

Aloitin bloggaamisen Vuodatus.netissä 2008. Vuodatus.net romahti kesällä 2012 ja blogistani hävisi 596 (sarja)kuvaa. Päätin jatkaa täällä. (Sarja)kuvat 2008 – kesäkuu 2012 löytyvät osoittain Vuodatus.netistä. Eivät kaikki, sillä olen onnistunut palauttamaan Vuodatukseen vain 256 kuvaa, vielä puuttuu 340, mutta se ei vain onnistu – Vuodatuksesta johtuvista syistä.

Jos jostain kumman syystä pidit, niin kalenterin alla, oikealla reunalla on Tuipalin Facebook – “tykkää” nappi.

Ajetaan me fillarilla, kirotaan ja kauhistellaan

Pyörällä olen alkanut liikkua. On aika souvia. Eilen tuli taas mieleen raskaan konekiväärin asentaminen tai edes jotain kättä pidempää. Törmääminen kun ei auta, siinä jää toiseksi. Sinällään toki hienoa, että, nyt suurimmat idiootit ovat olleet autoilijoita eikä niitä iänikuisia kireähousuisia, liian kovaa kevyen liikenteen väylällä ajelevia ”kuntopyöräilijöitä”.

Vaan on se hieman liikaa, kaksi kertaa samana päivänä tilanne, jossa olisi voinut käydä todella huonosti ja kumpikin johtui autokuskin täydellisestä piittaamattomuudesta. Ja näytti vieläpä siltä, että taksia ajoi nuori nainen ja toista autoa nuori mies. Taksidatan auton onneksi tunnistan, jos se vielä vastaan tulee. Toisessa autossa ei ollut mitään erityisiä tuntomerkkejä ja kun ehtinyt sitä jugurttipurkillakaan heittää.

Mitähän sellaisen kaverin päässä oikeasti liikkuu, joka ajaa kärkikolmion ja pakollisen pysähtymismerkin ohi ja reagoi vain lisäämällä vauhtia.